Lokale Omroep Echt - Susteren

Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

Grenslaup Vosseven

17 juni 2018 van 09:00

€2,00

Zondag 17 juni is de 40ste editie van de Grenslaup Vosseven in Stramproy, een jubileum.

De loop staat al 4 seizoenen op de kalender. Na afloop een tombola met diverse prijzen én de verloting van de cadeaubonnen van Nieuw Vosseven (2 stuks ter waarde van 50,00 euro elk) onder degenen die 8, 9 of 10 keer hebben deelgenomen.

Dit hardloopevenement, trimloop, door de bossen achter en nabij Het Vosseven in Stramproy gaat over een rondje van 3.175 meter. Dit rondje kan tussen de 1 en 5 keer worden afgelegd. Voor de jeugdige deelnemers tot en met 12 jaar is er een kortere ronde uitgezet van 1,1 km. De Grenslaup Vosseven is er elke derde zondag van de maand (met uitzondering van juli en augustus).

Bij gelegenheid van de 40ste uitgave is er een kleine verrassing. Vanaf september zullen er enkele wijzigingen aangebracht worden. Inschrijven kan vanaf 09.00 uur in Natuurlijk Genieten ‘Nieuw Vosseven’ aan de Lochtstraat 28 in Stramproy. Het inschrijfgeld is 2,00 euro per persoon en kinderen tot en met 12 jaar mogen gratis meedoen. De jeugd tot en met 12 jaar start om 10.00 uur, de overige afstanden om 10.15 uur.

Bij elke aflevering worden 3 waardebonnen van ‘Nieuw Vosseven’ verloot onder de deelnemers.
Tijd is minder belangrijk dan deelnemen. De belevenis van het hardlopen, het vertoeven in de natuur en het genieten van de Grensstreek bij en om het Vosseven is essentieel. Wandelen is ook mogelijk. Vanaf Natuurlijk Genieten voeren diverse wandelroutes door de fraaie, bosrijke grensregio. Parkeerruimte is ruim voldoende voorhanden.

Informatie over de loop is te vinden op www.degrenslaupers.nl of te verkrijgen door te mailen naar wilmavanmuijen@concepts.nl.

Foto: Jos Smeets

Gegevens

Datum:
17 juni 2018
Tijd:
09:00
Kosten:
€2,00
Evenement Categorieën:
, , , ,
Website:
https://www.degrenslaupers.nl/

Locatie

Nieuw Vosseven
Lochtstraat 28
Stramproy, Limburg Nederland
+ Google Maps