Lokale Omroep Echt - Susteren

Antennemast verbetert slechte mobiele dekking in Maria Hoop

Op 12 april heeft in het verenigingsgebouw van Scouting Jeanne d’Arc in Maria Hoop een informatiebijeenkomst plaatsgevonden over de plaatsing van een antennemast aan de achterzijde van het scoutingterrein.

Foto: Stux/Pixabay

Het doel van deze mast is om de slechte mobiele dekking in Maria Hoop te verbeteren. Tijdens de informatiebijeenkomst zijn diverse vragen gesteld over de keuze voor deze specifieke locatie en de gezondheidsgevolgen van antennemasten in het algemeen.

Om ook mensen die niet in de gelegenheid zijn geweest naar de bijeenkomst te komen te informeren over deze ontwikkeling staan de getoonde presentaties, situatietekeningen en antwoorden op gestelde vragen hier.

Ook is een aanvraag omgevingsvergunning ingediend, die wordt getoetst aan de geldende wet- en regelgeving. Het besluit op deze aanvraag wordt gepubliceerd op www.overheid.nl. Binnen 6 weken na dat besluit kunnen belanghebbenden bezwaar maken. Voor vragen of meer informatie over deze ontwikkeling kunt u contact opnemen met de gemeente info@echt-susteren.nl of via telefoonnummer 0475-478478.