Lokale Omroep Echt - Susteren

Bereik honderden mensen met artikels op LOES ACTUEEL!

Elke dag bekijken honderd bezoekers LOES ACTUEEL, een cijfer waar we trots op zijn. Een aantal verenigingen maakt gebruik van deze site om haar evenementen aan te kondigen en om verslag te doen. Het liefste voegen we jouw organisatie/vereniging ook toe aan dit groepje met een inlogcode.

© LOES ACTUEEL
© LOES ACTUEEL

Vraag je inlogcode aan door een mail te sturen naar actueel@loesfm.nl! Met deze inlogcode kun je gratis artikels plaatsen op LOES ACTUEEL.

Dit bericht komt (na controle) op actueel.loesfm.nl te staan en wordt gedeeld op onze Facebookpagina. Zowel LOES ACTUEEL als onze Facebookpagina trekt elke dag honderden mensen.

Op LOES ACTUEEL lees je het laatste nieuws, zoals een overval in Echt of een aanslag in Nieuwstadt. Je leest hier alles over de sportverenigingen uit de gemeente Echt-Susteren en de prestaties van sporters uit de gemeente zoals Demi Schuurs en Bas Diederen. Maar nog belangrijker voor de verenigingen en organisaties: je kunt bij ons jouw evenement aankondigen.

De website van LOES ACTUEEL is makkelijk in gebruik. Mocht je nog wat vragen hebben of hulp nodig hebben, dan komen we graag bij jou langs om het uit te leggen.

Publiciteit is van onschatbare waarde voor elke vereniging. Kom op dus! Vraag die inlogcode aan! Stuur een mail naar actueel@loesfm.nl!