Lokale Omroep Echt - Susteren

Bespreek uw eigen uitvaart met een uitvaartverzorger

Zaterdag 2 juni organiseert Monuta Crombach van 10.00 tot 14.00 uur een informatiedag in Heerlen. Tijdens deze dag kunnen bezoekers inspiratie opdoen over uitvaartmogelijkheden en hun persoonlijke uitvaartwensen vastleggen.

Een bijzonder afscheid. Veel mensen kunnen zich er misschien weinig bij voorstellen, maar ze kunnen zich er wel op voorbereiden. Tijdens de informatiedag op 2 juni zijn bezoekers aan Monuta Crombach van harte welkom om daarover in gesprek te gaan met een Monuta uitvaartverzorger.

“De meeste mensen hebben wel eens nagedacht over hun eigen wensen rondom de uitvaart, maar hebben deze niet vastgelegd. De informatiedag is bedoeld om mensen de kans te geven na te denken over hun wensen, er met een uitvaartverzorger over te praten en eventueel meteen vast te leggen. Zodat nabestaanden straks niet met onverwachte vragen achterblijven”, aldus Monuta.

Voor iedereen die niet in de gelegenheid is of liever thuis uitvaartwensen invult, kan dit doen via monuta.nl/uitvaartwensen. Hier zijn ook tips en inspiratie te vinden voor het vormgeven van een bijzonder afscheid.

Belangstellenden kunnen kosteloos de informatiedag bezoeken, aanmelden vooraf is niet nodig. Monuta Crombach ligt aan de Oliemolenstraat 30 in Heerlen.