Lokale Omroep Echt - Susteren

Broederschap Ad Arbitrium Nostrum

Je hoeft geen Eddy Merckx of Jan Wolfs te heten om op zaterdag 21 Juli 2018 om precies 10:30 uur fris aan de start te verschijnen voor de broederschapsdag.

Vertrek: vanaf het Broederschaps-lokaal aan de Daalweg in Peij.
Natuurlijk is het zaak om op een deskundige wijze aandacht te besteden aan het innemen van voedingssupplementen waarbij hop en mout in combinatie met water een boost geeft waar je u tegen zegt.

Het advies aan het broederschap: “fietsen met je vrouw/partner is natuurlijk gezond maar nog gezonder is fietsen met ALLEEN de broeders !
Geen kettingreactie wanneer er een terrasje wordt gepakt en je partner zegt “moet je nu alweer een pintje pakken?” of als je net denkt dit was het dan.
Nee, het is juist de opdracht aan de organisatie geweest om te zorgen dat het peloton / de broeders een geoliede machine is waarbij er zoveel mogelijk aandacht wordt besteed aan het fenomeen “terrasje pikken!”

Globaal programma: stevig ontbijt met daarna een surprisetocht met enige heemkundige trekjes. Om de droge keel te verlichten is een aantal stops gepland.
Tijdens een van de laatste broederschapsbijeenkomsten zijn 2 nieuwe broeders geïnstalleerd te weten broeder Johannes/John Goertz en Broeder Sebastianus/Roger Bongaerts.
Ook is er een nieuwe lekenbroeder benoemd te weten Pastoor Bert Mom.
De netto opbrengst van bijv. de brunch en andere activiteiten komt geheel ten goede aan de Stichting Kinderdroomwens.