Lokale Omroep Echt - Susteren

Cittaslow gemeente Echt-Susteren blij met komst Dok Vast

Logistiek vastgoedontwikkelaar Dok Vast uit Tilburg gaat een nieuw duurzaam Europees distributiecentrum bouwen in Sint Joost.

© Dok Vast
© Dok Vast

De gemeente is lang op zoek geweest naar geschikte kandidaten voor de invulling van Businesspark Midden-Limburg in Sint Joost.

Wethouder Jac Dijcks is trots. “Het mag duidelijk zijn dat wij als Cittaslow gemeente duurzaamheid hoog in het vaandel hebben staan en samen met de Ontwikkelingsmaatschappij Midden-Limburg zijn we dan ook trots dat we dat met zo’n mooie partij als Dok Vast hebben gevonden.”

Het nieuwe distributiecentrum komt op een kavel van maar liefst 11,6 hectare en is daarmee in één klap, naast het distributiecentrum van Action, één van de grootste. “Dit is een fantastische ontwikkeling voor Businesspark Midden-Limburg. Hiermee krijgen we echt een toekomstbestendig businesspark.”

Ook directeur Jos Klanderman van Logistiek vastgoed ontwikkelaar Dok Vast is erg in zijn nopjes met de nieuwe locatie. “Het biedt ons de mogelijkheid om een omvangrijk Europees Distributiecentrum te realiseren op deze Euregionale logistieke hotspot. Door de directe ligging aan de A2, A73 en N276 biedt het terrein een perfecte ontsluiting.”


LEES OOK:

Vastgoedontwikkelaar Dok Vast wil distributiecentrum bouwen in Echt