Lokale Omroep Echt - Susteren

Finale dameskorfbal met veel vertier in Roermond

Zondag 17 juni vindt de Dameskorfbal Veldfinale plaats. Dit hoogtepunt van het dameskorfbal, wordt dit jaar gehouden op de kunstgrasvelden van Sportpark De Wijher in Roermond.

Foto: Dameskorfbal Veldfinale – Ready ‘60

De organisatie is in handen van de korfbalverenigingen Roka uit Beesel en Ready ’60 uit Roermond. De finales zullen gespeeld worden in de Hoofdklasse van de C-, B-, en A-jeugd, de Reserve Topklasse en Topklasse van de senioren.

Net als voorgaande edities belooft het weer een sportieve dag te worden met het beste wat het Dameskorfbal te bieden heeft.

Naast de finales worden er leerzame en leuke activiteiten georganiseerd waaronder een beachkorfbaltoernooi, korfbalclinic door Daan en Lotte van Monfort, Top-D toernooi en een G-korfbal demonstratie.

Verder is er volop vermaak voor de bezoekers. De jeugd kan zich uitleven op het springkussen, meedoen aan het stoeprandje gooien of zich laten schminken. Voor degenen die hun geluk willen beproeven is er een tombola met allerlei leuke prijzen.

Het tijdsschema van de wedstrijden tijdens de Dameskorfbal Veldfinale:
• 10:30 uur – opening
• 11:00 uur – B-jeugd (veld 2) met aansluitend de huldiging
• 11:30 uur – Reserve Topklasse (veld 1) met aansluitend de huldiging
• 13:30 uur – C-jeugd (veld 2) met aansluitend de huldiging
• 13:45 uur – A-jeugd (veld 1) met aansluitend de huldiging
• 16:00 uur – Topklasse (veld 1) met aansluitend de huldiging

De entree bedraagt 4,00 euro. Sportpark De Wijher ligt aan de Jagersstraat 9 in Roermond. Voor meer informatie kunt u kijken op www.dameskorfbalfinale.nl.