Lokale Omroep Echt - Susteren

Echt-Susteren reageert massaal op overlijden verenigingsman Jos Meeuws

Verenigingsman Jos Meeuws uit Echt is vannacht plotseling overleden. Hij is 63 jaar geworden. Inmiddels stromen de reacties binnen.

Jos Hessels meldde het vanochtend ongeveer als eerste met een tweet. Hij is er kapot van.

 

Ook andere politici reageren geschokt zoals fractievoorzitter van GroenLinks in Maastricht Gert-Jan Krabbendam en andere ex-collega’s van GroenLinks.

 

Andere politieke partijen in Echt-Susteren reageren geschokt, zoals de Partij Nieuw Echt-Susteren.

 

Voetbalclub RIOS’31, waar Jos Meeuws veelvuldig kwam, condoleert de familie en vrienden van Jos.

 

Sportjournalist Willem Vissers keek op tegen Jos Meeuws, laat hij weten op Facebook. “Hij was links, van de PSP. Hij had een kroeg waar ze de betere muziek draaiden. Hij was een activist. Hij kwam op voor mensen die het moeilijk hadden. Hij kon goed bier drinken. Hij had een grote mond, maar een klein hart. Elke gemeenschap heeft een Jos Meeuws nodig. Maar de enige echte Jos Meeuws, die van Echt, is nu dood. We zullen hem blijven herinneren, om zijn wezen en zijn geweten.”

Limburg Festival reageert verdrietig op het overlijden van haar voormalig voorzitter.

 

De Stichting Horeca Centrum Echt bedankt Jos voor alles wat hij voor hen gedaan heeft. “Als er weer eens een stukje geschreven diende te worden klom jij weer in de pen en kwam er weer iets moois uit. Als je via je stem op de radio de Horeca in Echt kon steunen deed je dat…Geen woord was te veel en geen zin was voor jouw te lang….Rust zacht!”

Ook Glazen Huis Echt-Susteren bedankt Jos Meeuws.


LEES OOK:

Gemeente geschokt na overlijden raadslid Jos Meeuws