Lokale Omroep Echt - Susteren

EVV vrienden

Het WK-voetbal is voorbij, dat betekent dat de nieuwe voetbalcompetitie 2018 – 2019 weer langzaam maar zeker in beeld komt.

Ook binnen voetbalvereniging EVV zijn de voorbereidingen voor een nieuw voetbaljaar alweer volop bezig. De selectie van EVV 1 heeft de eerste trainingsweken onder leiding van de nieuwe technische staf alweer achter de rug. De velden worden weer speelklaar gemaakt, alhoewel dit door de aanhoudende droogte extra energie en mankracht van onze vrijwilligers vergt.

Al deze klussen kosten niet alleen veel mankracht van diverse vrijwilligers, maar brengen ook de nodige financiële kosten met zich mee.
Om die financiën enigszins beheersbaar te houden, kent EVV al jaren een club van “Vrienden van EVV”. Door hun lidmaatschap ondersteunen deze mensen de vereniging met een kleine jaarlijkse financiële bijdrage.
Als tegenprestatie voor het lidmaatschap ontvangt elke Vriend een Vriendenpas waarmee alle competitiethuis-wedstrijden van EVV in de Derde Divisie gratis kunnen worden bezocht.

Bovendien zijn alle Vrienden ook uitgenodigd om de jaarlijkse feestavond aan het einde van het seizoen bij te wonen.

Mocht u geïnteresseerd zijn om Vriend van EVV te worden, dan kunt u zich wenden tot de penningmeester van EVV.

Wij zorgen er dan voor dat uw Vriendenpas bij aanvang van de competitie aan de kassa of in de bestuurskamer voor u klaar ligt.
EVV dankt u reeds bij voorbaat voor uw financiële ondersteuning!