Lokale Omroep Echt - Susteren

Kaartverkoop ‘Music in Harmony’ Echt gestart

Zaterdag 2 juni organiseert Koninklijke Harmonie St.Caecilia Echt weer het bijzondere ‘Music in Harmony’ concert.

Foto: Koninklijke Harmonie St.Caecilia Echt

Waren het de afgelopen jaren thema-concerten met bijvoorbeeld musical-muziek, Spaanse klanken of Ierse melodieen. Nu keert men terug waar het in 2002 allemaal mee begon, een muziekavond met populaire muziek onder de naam ‘Music in Harmony’. De ingrediënten zijn een harmonie-orkest aangevuld met een combo, een koor en enkele solisten.

Als solisten zijn dit jaar uitgenodigd Kirsten Berkx en Rob Reyners en het koor wordt gevormd door de leden van het Echter Revuekoor. Enkele artiesten waarvan muziek zal worden gespeeld en gezongen zijn Deep Purple, Frank Sinatra, Aritha Franklin, Louis Armstrong, Ramses Shaffy, Toon Hermans en vele anderen.

Inmiddels is de kaartverkoop gestart en kan men terecht bij Martien Aerts op de St. Jorisstraat en bij Decorette Woonatelier op de Bovenstestraat in Echt. Ook kan men kaarten bestellen via de website van de harmonie. Men kan daarbij kiezen uit zitplaatsen en staanplaatsen, want de muziek nodigt zeker uit tot dansen en meezingen.

In 2002 heeft LOES TV een prachtige registratie gemaakt van Music in Harmony. Bekijk die uitzending (in twee delen) hieronder terug!

Foto: Koninklijke Harmonie St.Caecilia Echt