Lokale Omroep Echt - Susteren

Kernen Omloop Echt-Susteren zoekt verkeersregelaars

Op 3 september wordt de 10e  Kernenomloop Echt-Susteren verreden. Deze  wielerwedstrijd, 191 km lang, leidt de renners door en langs de diverse kernen van de gemeente Echt-Susteren.

© Frans Schreurs

De wedstrijd zal weer worden begeleid door de motorpolitie van het Verkeer Handhaving Team Limburg. Een 70-tal verkeersregelaars draagt er zorg voor dat het verkeer tijdelijk wordt stop gezet als de renners passeren.

Ter uitbreiding van de groep verkeersregelaars is de organisatie op zoek naar mensen die de wielersport een warm hart toedragen. Het zou fijn zijn als van de vele mensen die zelf recreatief de wielersport beoefenen, een aantal de organisatie zou willen helpen om als verkeersregelaar de Kernen Omloop weer veilig te laten verlopen.

Verkeersregelaar kun je worden via E-learning op de computer. Deze E-learning duurt ongeveer 2 uur. Dus ben je verkeersregelaar of ben je bereid dit te worden, laat het dan weten.

Wil je meer weten over de Kernenomloop Echt-Susteren, kijk dan eens op www.kernenomloop.nl. Wil je meer informatie, neem dan contact op met Jac Geurts via e-mail: parcours@kernenomloop.nl of telefonisch 0475- 481109.