Lokale Omroep Echt - Susteren

Kindermarkt in centrum Echt tijdens Koningsdag

Op Koningsdag, vrijdag 27 april tussen 14.00 en 17.00 uur, vindt de jaarlijkse Kindermarkt plaats in het centrum van Echt.

Foto: Redactie LOES

De organisatie van de kindermarkt is in handen van de Stichting Jeugd- en Jongerenwerk de Wienhaof, Stichting Menswel Echt en Stichting Culturele Kring Echt). Deelname aan de activiteiten is gratis, evenals de toegang voor het publiek.

Net als in voorgaande jaren kunnen de leerlingen van de Echter basisscholen in een zelf gemaakte stand (oud) speelgoed en zelf gefabriceerde spullen te koop aanbieden aan het ongetwijfeld weer talrijke publiek.

De organisatie van de Kindermarkt roept de leerlingen van de Echter basisscholen op om nu al te beginnen met het verzamelen van spullen die dan straks in de verkoopstand tentoon kunnen worden gespreid.

Probeer dit jaar eens een extra leuke en originele verkoopstand in elkaar te knutselen en maak het de jury (ieder jaar zijn er prijzen voor de mooiste stands) ontzettend lastig. Om te kunnen deelnemen aan de Kindermarkt is opgave vooraf noodzakelijk in verband met de verdeling van de standplaatsen.
Hiertoe dient het inschrijfformulier dat je kunt vinden is op de website koningsdag.wienhaof.nl volledig ingevuld en teruggezonden te worden.

Naast de Kindermarkt wordt op vrijdag 27 april in het centrum van Echt een zeer gevarieerd programma aangeboden. Ook dit jaar bestaat de mogelijkheid om, onder het motto ‘Straatartiest voor één Dag’, je kunsten te vertonen in het centrum van Echt. Kinderen die als straatmuzikant of kunstenaar willen optreden, mogen ook nog met de pet rondgaan. Ook voor deze activiteit is aanmelding vooraf de website koningsdag.wienhaof.nl noodzakelijk.

Ook de Leuzen- en Spreukenwedstrijd staat dit jaar weer op het programma. Bedenk een leuke spreuk of leuze voor jouw verkoopstandje en maak kans op een mooie prijs. En natuurlijk staan er door het hele centrum allerlei attracties opgesteld waar de kinderen gratis gebruik van mogen maken.