Lokale Omroep Echt - Susteren

Kom naar de Energiemarkt en win 2 bioscoopkaarten eenmalige vertoning ‘Before the flood’

Wilt u kans maken op tickets voor de film ‘Before the Flood’? Kom dan tussen 13.00 en 17.00 uur naar de energiemarkt op 30 september in het gemeentehuis in Echt.

De film Before the Flood is een documentaire waarbij Leonardo DiCaprio over de wereld reist om het dialoog aan te gaan over de huidige klimaatverandering. Dit doet hij met verschillende wetenschappers, activisten, lokale bewoners en (voormalige) wereldleiders (waaronder Ban Ki-moon, Bill Clinton, Barack Obama, John Kerry, Paus Franciscus). DiCaprio is op zoek naar mogelijke oplossingen om de klimaatproblematiek tegen te gaan.

Tickets winnen
Dankzij de samenwerking tussen National Geographic en de gemeente Echt-Susteren wordt de film op 30 oktober eenmalig vertoond in de bioscoop in Echt. Wilt u kans maken op twee tickets?Kom dan tussen 13.00 en 17.00 uur naar de energiemarkt op 30 september in het gemeentehuis in Echt, bij de stand van de gemeente Echt-Susteren kunt u zich aanmelden voor de loterij. De winnaars worden achteraf bekend gemaakt en ontvangen bericht per email.

Wethouder Jos Wackers: “Het veranderende klimaat is een wereldwijd probleem dat zowel op grote als op kleine schaal aandacht verdient. De film ‘Before the Flood’ maakt dit probleem inzichtelijk. Daarom willen wij als gemeente deze film graag aan een breed publiek tonen. Alleen samen kunnen we hier verandering in brengen. Tips, adviezen en maatregelen die hier een bijdrage aan kunnen leveren komen tijdens de energiemarkt aan bod.