Lokale Omroep Echt - Susteren

Lokale Omroep Echt-Susteren herdenkt Jos Meeuws op radio en televisie

De Lokale Omroep Echt-Susteren (LOES) staat deze week uitgebreid stil bij het overlijden van Jos Meeuws. Donderdag wordt de afscheidsdienst LIVE uitgezonden op televisie en internet.

© Lokale Omroep Echt-Susteren
© Lokale Omroep Echt-Susteren

Markant, eigenzinnig, kundig en behulpzaam. Vier van de vele woorden die veelvuldig gebruikt zijn in de honderden, misschien wel duizenden, reacties op het overlijden van Jos Meeuws. Dat het overlijden van Jos pijn doet in Echt-Susteren (en ver daarbuiten) staat als een paal boven water, maar er zijn ook vele mooie herinneringen.

Televisie

Donderdag om 15.00 uur is de uitvaart in het gemeentehuis in Echt. Deze afscheidsdienst wordt LIVE uitgezonden op LOES-TV en via de internetstream.

Radio

LOES, waar Jos de afgelopen jaren vrijwilliger was, maakt ook een IN MEMORIAM op de radio. In de zendtijd van Jos’ eigen Op visite bij LOES en En ze neumde hem/häör/ hun.. gaat gastpresentator Martijn Maat op zoek naar reacties, anekdotes en herinneringen. Een 2 uur lang durende LIVE herdenkingsuitzending met diverse gasten, archiefmateriaal en muziek.

De in memoriam wordt op zaterdag 23 juli van 11.00 tot 13.00 uur uitgezonden door LOES Radio (87.5, 106.9 FM en via de internetstream)


LEES OOK:

Uitvaart Jos Meeuws donderdag in het gemeentehuis