Lokale Omroep Echt - Susteren

Lotgenoten

Op vrijdag 28 september 2018 start om 10.00 uur bij ’t Paradies aan de Munsterstraat 61 te Roermond een Lotgenotengroep “Doorgaan na Verlies”.

Volwassenen, waarvan ongeveer een half tot drie jaar geleden een dierbare is overleden, kunnen hier met elkaar in gesprek gaan. In totaal zijn er 10 bijeenkomsten van 2 uur met steeds een wisselend thema.

Delen van de verlieservaring geeft (h)erkenning en kan troost bieden. Elkaar steunen en het kunnen uiten van de bijbehorende emoties draagt er toe bij de rouwtaken te kunnen voltooien. Het integreren van het verlies in het eigen bestaan zorgt ervoor weer naar “tevredenheid” verder te kunnen leven.

De groep, onder begeleiding van Wilma Wobben en Jos van den Heuvel, bestaat uit minimaal 6 en maximaal 12 deelnemers. Voorafgaand aan deelname vindt een persoonlijk kennismakingsgesprek plaats. Samen staan we dan stil bij de verliessituatie en of deelname aan de Lotgenotengroep passend is. Informatie en aanmelden kan via 06-21802806 of door te mailen naar josvandenheuvelcoaching@gmail.com