Lokale Omroep Echt - Susteren

Mariëlle Trouwt uit Susteren winnaar Love Award

De Love Awards publieksprijs 2018 in de categorie Trouwambtenaar provincie Limburg is gewonnen door Mariëlle Trouwt uit Susteren.

Mariëlle Peters-Geilen, ontving de felbegeerde Love Award begin februari uit handen van voormalig Miss Universe Kim Kötter, tijdens een spannende uitreiking in CitySense in Utrecht. In de periode van 14 november tot en met 31 december 2017 kon er gestemd worden. Dat dit massaal is gedaan, bleek afgelopen donderdag in Utrecht.

Met een gemiddelde publiekswaardering van 9,69 mag Mariëlle Peters-Geilen zich per 1 februari dé publieksfavoriete trouwambtenaar van de provincie Limburg noemen. De eer voor de landelijke titel ging naar Noord-Holland. Mariëlle heeft als trouwambtenaar & Ceremoniespreker al heel wat stellen in de echt verbonden en ceremoniële huwelijken en renewing of the vows mogen sluiten.

Haar bedrijfje Mariëlle Trouwt bestaat nu bijna 2,5 jaar. “Jullie verhaal mooi vertellen: persoonlijk, betrokken, origineel en enthousiast, is wat zij het liefste doet. Haar slogan is dan ook ‘Mariëlle Trouwt met liefde’. Daarom is zij megatrots op de award.

Foto: Mariëlle Trouwt