Lokale Omroep Echt - Susteren

Mora Groentenloempia’s blijken ham-kip loempia te zijn

Mora heeft besloten om een aantal groentenloempia’s uit de winkels te halen. Door een fout in het verpakkingsproces is er een kleine partij Mora Groentenloempia’s in winkels terechtgekomen die, in plaats van een groentenloempia, een ham-kip loempia bevat.

Foto: Mora

Behalve vlees bevat deze partij het allergeen soja, zonder dat dit vermeld wordt in de ingrediëntendeclaratie op de verpakking. Het product is niet geschikt voor mensen met een soja-allergie of vegetarisch dieet.

Het gaat om Mora Groentenloempia’s met lotcode 7213. Deze code vindt u aan de zijkant van de verpakking. Alle andere Mora-producten waaronder ook Mora Groentenloempia’s met andere lotcodes, zijn niet betrokken bij deze vergissing en bevatten de juiste ingrediënten.

Mora op haar website: “Wanneer u een Mora Groentenloempia heeft gekocht met lotcode 7213, bieden wij u de mogelijkheid de uit de verpakking geknipte lotcode naar ons op te sturen, onder vermelding van uw naam, adres en IBAN bankrekeningnummer/tenaamstelling. U ontvangt dan uw aankoopbedrag inclusief portokosten terug.” U kunt uw lotcode sturen naar het volgende adres: Mora Consumentenservice, Antwoordnummer 65013, 5000 VH Tilburg.