Lokale Omroep Echt - Susteren

Het najaar van het Vriendenkoor: Speciale CD en gastkoren uit Wales en Geleen

Op verzoek van de stichting octaaf van Schilberg heeft Vriendenkoor de door Rene Pisters bewerkte versie van Maria van Peys op CD gezet.

Foto: Vriendenkoor Echt
Foto: Vriendenkoor Echt

De eerste recensies zijn lovend en de CD is gedurende de octaaf verkrijgbaar. Zondag 11 september om 16.00 uur zal tijdens de zanghulde ter ere van Maria van Schilberg het eerste exemplaar officieel uitgereikt worden.

Zaterdag 29 oktober vindt in het Royal Theater in Echt het najaarsconcert plaats, met dit jaar als bijzonder gastkoor Mignon uit Geleen. Mignon is een gerenommeerd mannenkoor met een rijke historie.

Zondagmiddag 11 december organiseert Vriendenkoor een matinee-orkest met een klassiek Wales mannenkoor: Cor Meibion Bro Glyndwr afkomstig uit Corwen (Noord Wales) Het koor is een klassiek mannenkoor zoals je die in Wales en Engeland kent met een repertoire van stevige mannenkoor-werken. Het koor maakt een muzikale tournee door Europa en Vriendenkoor is verheugd met hun komst naar Echt.

Komend najaar zullen de leden van het Vriendenkoor weer een beroep doen op hun donateurs en sponsoren voor de jaarlijkse ondersteuning.


Dit artikel is geschreven en op LOES ACTUEEL geplaatst door Vriendenkoor Echt.


Wil je ook een account voor jouw vereniging? Stuur dan een mail naar actueel@loesfm.nl!