Lokale Omroep Echt - Susteren

Naud 1 en Jolie 1 Prinsenpaar Slekker Sjnaake Slek

Prins Naud van Eijsden en Prinses Jolie Jansen zijn dit carnavalsseizoen het prinsenpaar van Slek.

Zingend, springend en dansend luidde de Slekker Sjnaake de Vastelaovendj in met de jaarlijkse Disco-aovendj, georganiseerd door Slekker Boys en Buurtvereniging Sint Antonius. Regelmatig werd op de volle dansvloer plaatsgemaakt voor de Slekker Sjnaake artiesten en ’N Dance groepen, deze hadden in de voorgaande weken vlijtig geoefend om spetterende optredens te verzorgen.

Naarmate de avond vorderde, werd iedereen steeds nieuwsgieriger wie het nieuwe prinsenpaar zou zijn, en hoe de nieuwe prinsenpakken uit zouden zien. Rond 21.00 uur kwamen de rood geel groene kokers de dansvloer op, en onder toeziend oog van Prins Funs I, zijn gevolg van de Aester Slaelen Uul, en beide meikoninginnen, kwamen Prins Naud van Eijsden en Prinses Jolie Jansen met veel gejuich tevoorschijn.

Beiden zitten in groep 8 van Basisschool Op de Slek. Ze vertelden dat ze reuze veel zin hebben om dit jaar over het Slekker Sjnaake-Rijk te regeren. En zullen dit doen met de spreuk: ‘Prinses Jolie en Prins Naud, veur alle Slekker Sjnaake jonk en oud!’

Foto: Slekker Sjnaake
Foto: Slekker Sjnaake

Al het nieuws over de Vastelaovend in Echt-Susteren