Lokale Omroep Echt - Susteren

Nieuwe huisstijl en druk programma voor Vriendenkoor Echt

Dinsdag 22 maart is door Coppen Communicatie de nieuwe huisstijl van Vriendenkoor Echt gepresenteerd aan leden en beschermheer.

© Vriendenkoor Echt
© Vriendenkoor Echt

Het nieuwe logo is vernieuwend en passend bij een vereniging die positief naar de toekomst kijkt. Zaterdag 2 april zal Vriendenkoor een gastconcert verzorgen bij het Posterholts gemengd koor, PGK. Hier zal een groot gedeelte van het nieuwe repertoire ten gehore worden gebracht.

Zondag 3 april luistert het vriendenkoor de H. Mis op bij gelegenheid van de 90ste verjaardag van Diaken Beerkens. Voor Vriendenkoor een speciale gelegenheid om haar waardering voor Diaken Beerkens te laten blijken en horen.

Zaterdag 23 april organiseert Vriendenkoor het traditionele lenteconcert. Heel verheugd zijn ze met hun gastkoor Sumadi uit Susteren. De entree voor dit concert bedraagt 10 euro per persoon maar de sponsoren en donateurs van Vriendenkoor hebben op vertoon van de donateurskaart of uitnodiging vrij entree.

Woensdag 4 mei zal Vriendenkoor een muzikale bijdrage leveren aan de dodenherdenking op de Nieuwe Markt in Echt. Zondag 29 mei zal Vriendenkoor de Sacramentsprocessie door haar parochie muzikaal ondersteunen.


Dit artikel is geschreven en op LOES ACTUEEL geplaatst door Vriendenkoor Echt.


Wil je ook een account voor jouw vereniging? Stuur dan een mail naar actueel.loesfm.nl!


Meer nieuws over Echt