Lokale Omroep Echt - Susteren

Prins De Borchgrave Roosteren wordt uitgeroepen tijdens Bonte Avond

Zaterdag 13 januari starten de Borchgrave Roosteren hun vastelaovesprogramma 2018. Vanaf 19.30 uur is het gezellige gemeenschapshuis open voor bezoekers van de Bonte Avond.

Foto: Els Diederen

Rond de klok van achten betreden Prins Marijn I, Prinses Sanne en Vorst Jack met hun gevolg de zaal om de avond officieel te openen. Onder de muzikale klanken van het ‘hoesorkes’ Knien in ’t zoer zullen onder andere de parodisten van de plaatselijke voetbalclub, Marleen Rutten, Gilbert Petit, Zuuderleefde, Kölsch Platt, Showdansgroep Let’s do it en Spik & Span optreden.

Tijdens het goed gevulde programma zullen Marijn & Sanne hun waardigheden afstaan aan de nieuwe heerser(s) over het Borchgraveriek van Roostere. Kaarten zijn in voorverkoop verkrijgbaar bij Attent & Catering Courage aan de Maasheuvel in Roosteren. Indien er nog kaarten beschikbaar zijn, tevens aan de kassa tijdens de Bonte Avond zelf.

Donateursactie
Tussen 15 en 26 januari zullen de doanteurskaarten huis-aan-huis te verkoop worden aangeboden. Nieuw dit jaar is dat er met de aankoop van een donateurskaart ook iets te winnen valt. De kaarten zijn dit jaar genummerd en tijdens het sluitingsbal op 13 februari worden 3 nummers getrokken waarmee 11, 22 of zelfs 33 euro gewonnen kan worden.

Zoals bekend wordt de opbrengst van deze donateursactie gebruikt om de kosten voor de organisatie van de activiteiten in het seizoen te bekostigen. Denk hierbij, naast de bijeenkomsten en de optocht ook aan de fruitmandjes die de carnavalsvereniging tijdens het ziekenbezoek bezorgt bij de zieke Borchgrave en -gravinnekes en zij die inmiddels een gezegende leeftijd hebben bereikt. Zij worden op 3 februari door de hoogheden en/of een verenigingsdelegatie bezocht.


Al het nieuws over de Vastelaovend in Echt-Susteren