Lokale Omroep Echt - Susteren

Ruim aandacht voor Limburgs talent tijdens Bevrijdingsfestival Roermond

Net zoals de afgelopen jaren is ook de Sena Performers Stage in 2018 weer te vinden op Bevrijdingsfestival Limburg in Roermond. Een podium waarop 6 talentvolle acts uit Limburg hun kunsten tonen aan een groot publiek.

Foto: Stichting Popmuziek Limburg

De programmering voor de Sena Performers Stage wordt verzorgd door Pop in Limburg in samenwerking met Bevrijdingsfestival Limburg. Het podium wordt dit jaar geplaatst naast de Mainstage op de markt in Roermond. Zo staat de markt niet alleen in het teken van grote (inter)nationale acts, maar wordt dit muzikale programma aangevuld met popmuziek uit onze eigen provincie.

Bevrijdingsfestival Limburg vindt plaats op zaterdag 5 mei en is gratis toegankelijk. Met de Sena Performers Stages creëert Sena, de rechtenorganisatie voor artiesten en producenten, tijdens de Bevrijdingsfestivals op 5 mei een podium voor regionaal, aanstormend muziektalent.

Op maar liefst veertien plaatsen in Nederland krijgen jonge artiesten een kans om zich te presenteren aan het grote publiek. De podia zijn onderdeel van een actief sociaal-cultureel beleid waarbij Sena zich in samenwerking met regionale poppodia en organisaties al jaren inzet voor jong, regionaal talent.

Line up:
12.00 – 12.30 Liana
13.45 – 14.15 Uncle Harry
15.25 – 15.55 Walden
17.10 – 17.50 Blabbermouf
19.10 – 19.50 The Ragtime Rumours
20.45 – 21.45 AFTERPARTEES

Daan Doesborgh (Lowlands, Zomerparkfeest) verzorgt de presentatie. Zie bevrijdingsfestivallimburg.nl voor meer informatie.