Smakelijk LOESteren

Hosted by:

Ruud Peters DJ

Genre:


  Hoe gek kan het lopen ? Ruud weet er alles van. Jarenlang (2005-2013) was hij samensteller van diverse gespecialiseerde muziekprogramma’s bij LOES onder het motto “Geen muziek voor bij de afwas”. Nu is hij terug bij LOES en presenteert hij op werkdagen (behalve de vrijdag) het afsluitende uurtje van de dagprogrammering “Smakelijk LOESteren”met ……. juist……MUZIEK VOOR BIJ DE AFWAS ! De omschakeling naar pop, oude & nieuwe hits en een praatje hier en daar is naar eigen zeggen wel even wennen voor hem maar tevens een leuke uitdaging.

  Met de vaste rubrieken: “THE CHAINS” en het “TOETJE VAN DE WEEK”. In elke uitzending presenteert Ruud rond de klok van 18:30 drie liedjes die via een wekelijks thema aan elkaar ge(k)linkt zijn.  En aan het einde van de show wekelijks een muzikaal toetje . Meer info zie de aparte playlist (link hieronder) of de  LOESFM facebook pagina

  Avontuurlijkere luisteraars die voor meer obscuurdere (album)muziek gaan kunnen nog steeds bij Ruud op LOESFM terecht, maar dan wel op de late zondagavond met zijn exclusieve muziekprogramma Spotlight On.

  Schedule

  • Monday - 6:00 pm - 7:00 pm
  • Tuesday - 6:00 pm - 7:00 pm
  • Wednesday - 6:00 pm - 7:00 pm
  • Thursday - 6:00 pm - 7:00 pm

  Blog Posts