Start de dag

Genre:


  Start de dag met Rianne Frencken.
  De liefde voor muziek is haar met de paplepel ingegoten. Haar moeder zingt al meer dan 40 jaar in een koor en haar broer speelt onder andere al jaren bij de Koninklijke Harmonie van Thorn. In tegenstelling tot haar broer en moeder is Rianne juist altijd meer geïnteresseerd geweest in alle andere muziekstijlen. Ze is gek op de golden oldies op vinyl uit de jaren ’60 en ’70 maar zeker ook niet verveeld met de hedendaagse muziek.
  En daarom kan ze nu uitstekend haar muziek-hartje ophalen bij LOES.

  Van jongs af aan is ze altijd met muziek bezig geweest. Als puber heeft ze jaren als vrijwilliger gewerkt in het jongeren poppodium in haar geboorteplaats Roggel. Toen ze naar Roermond verhuisde heeft ze diezelfde werkzaamheden voortgezet in het poppodium daar. Hier is ze ook als dj aan de slag gegaan. Uiteindelijk was het een logische stap voor haar om het vak radiomaken te mogen gaan leren bij de regionale omroep.
  Haar nieuwe uitdaging vind ze nu bij LOES.

  Rianne is het type ‘het glas is halvol’. En daarmee kun je van haar enthousiasme, humor en een vrolijke stem in de ochtend verwachten. Ze deelt graag haar liefde voor muziek met jou en hoopt je mee te mogen nemen in haar kenmerkende enthousiasme. Dat doet ze door dat ene nummer te draaien wat je al zo lang niet meer gehoord hebt en dan samen herinneringen ophalen. Of je blij te verassen met muziek die je nog niet kent.

  Luister naar Rianne iedere werkdag van 9:00 tot 10:00 uur.

  Schedule

  • Monday - 9:00 am - 10:00 am
  • Tuesday - 9:00 am - 10:00 am
  • Wednesday - 9:00 am - 10:00 am
  • Thursday - 9:00 am - 10:00 am
  • Friday - 9:00 am - 10:00 am

  Blog Posts