Will’s Wekdienst

Hosted by:

Will Schmitz DJ

Genre:


  Elke morgen uit bed, onderweg naar werk, school of andere activiteit ? Dan heb je ondersteuning nodig. De wekdienst van LOES heet Will Schmitz.
  Waarom? Niemand wilde zo vroeg staan. En het lot bepaalde dat Will het dan maar moest doen.
  Hij zal je op zijn gebruikelijke manier met zijn warme stem wekken. Hij, die je langzaam voet voor voet naar de badkamer laat lopen, die je attent houdt bij je rit naar je werk en er voor zorgt dat life beautiful is.
  Onze oudgediende zal jouw smeerolie zijn om je dag te starten met een mix van oude en nieuwe hits. Lekker veel muziek met een glimlach op je gelaat toverend. Hij belt je wakker, kan een collega voor je verrassen. Maakt puinhopen, kortom maakt radio anno nu met een vette knipoog naar vroeger, want hij is ook jong geweest.

  Will is een bekend gezicht binnen de omroepwereld. Hij werkt al jaren (1983 red) voor omroepen en zat in 1984 in de Minjon opleiding van de AVRO waar hij in de talentvolle lichting zat met Jeroen van Inkel, Robin Albers en Adam Curry. Voor ons geen toeval dat hij daarbij zat. Alleen werden de harde G en rollende rrrrr uiteindelijk zo’n obsessie dat het jaren heeft geduurd voordat hij zijn boterzachte G terug had. Zijn lijfspreuk: afspraak is afspraak.
  Will is tevens één van de radioredactie leden van onze omroep en verantwoordelijk voor de dagelijkse leiding binnen de radiogroep.

  Schedule

  • Monday - 7:00 am - 9:00 am
  • Tuesday - 7:00 am - 9:00 am
  • Wednesday - 7:00 am - 9:00 am
  • Thursday - 7:00 am - 9:00 am
  • Friday - 7:00 am - 9:00 am

  Blog Posts