Lokale Omroep Echt - Susteren

Sinterklaas komt aan in Echt-Susteren

Hij komt, hij komt! Kinderen kunnen hun schoentje weer zetten want Sinterklaas komt weer aan in onze gemeente.

Foto: Katinka Muyres

Zondag 19 november verwelkomt burgemeester Jos Hessels Sinterklaas op het station van Echt. De goedheiligman en zijn pieten worden tussen 14.40 uur en 15.30 uur met de trein verwacht. Daarna volgt een gezellige middag in het Patronaat in Pey.

In Susteren verwelkomt wethouder Wackers Sinterklaas zondag 19 november om 13.45 uur op de Marktstraat. In Nieuwstadt staat wethouder Pustjens in het gemeenschapshuis zondag 19 november klaar om de Sint met zijn pieten vanaf 14.00 uur zijn entree te geven.

Ook in Roosteren kunnen de kinderen Sinterklaas zondag 19 november om 14.00 uur verwelkomen met liedjes. In Maria Hoop staat wethouder Dijcks zondag 19 november om 16.30 uur klaar om Sinterklaas en zijn entourage te verwelkomen vanaf het Pietje van Janplein. En op de Kerkstraat in Koningsbosch wordt de Sint zondag 19 november om 13.15 uur welkom geheten door Fluit- & Trommelkorps St. Joseph Koningsbosch.

Op zaterdag 25 november brengt de Sint om 14.15 uur een bezoek aan de Markt in Echt, waar wethouder Frische en wethouder Ruijten hem opwachten. Zondag 26 november komen Sinterklaas en zijn pieten om 13.00 uur aan op het Kerkplein in Sint Joost. Daarna zijn er allerlei activiteiten in ’t Patronaat in Sint Joost.

Alle kinderen zijn van harte welkom bij de intochten van Sinterklaas in Echt-Susteren.