Lokale Omroep Echt - Susteren

Sla je slag bij grote rommelmarkt in Sint Joost

Zondag 27 mei organiseert Fanfare St. Judocus de grote jaarlijkse rommelmarkt  in Sint Joost. De markt begint om 10.00 uur en duurt tot 14.00 uur.

Foto: Fanfare St. Judocus Sint Joost

De rommelmarkt vindt net als vorig jaar plaats bij familie Smeets aan de Brachterzijde 10. Op deze locatie staan zowel binnen als buiten allerlei spullen uitgestald. Er is een grote kans dat er iets ligt waar u al langere tijd naar op zoek bent.

Klein antiek of leuke tweedehandse hebbedingetjes worden voor vriendelijke prijzen aangeboden. Het snuffelen tussen de talloze huishoudelijke artikelen, boeken, speelgoed, tassen, computers, TV’s of andere snuisterijen is een waar genot. Buiten liggen de grotere materialen en werktuigen.

Ook voor de inwendige mens wordt gezorgd. U kunt genieten van een kopje koffie, een fris drankje of een pintje met een lekker stukje cake, vlaai of gebak op het terras. De entree bedraagt 1,50 euro.


Benieuwd welke leuke, interessante en grappige activiteiten de komende tijd plaatsvinden in onze regio, check dan onze uitgebreide evenementenagenda!