Lokale Omroep Echt - Susteren

Uitroepen meikoningin en mini-meikoningin Slek

Zaterdag 30 april zijn de meifeesten in Slek gestart met het plaatsen van de meiboom. Zaterdag 21 en zondag 22 mei gaat het verder met het uitroepen van de (mini-)meikoningin en optredens van de jeugd in Slek Got Talent.

© Buurtvereniging Slek
© Buurtvereniging Slek

Zaterdag 21 mei om 20.00 uur zal tijdens een feestavond in het Slekkerhoes eerst de meikoningin van 2015 aftreden. Vervolgens wordt de nieuwe meikoningin uitgeroepen. Wie wordt de opvolgster van Simone Mennen? Het wordt voor iedereen weer een grote verrassing.

Stemmingsorkest Thei en Joop zorgen voor de muzikale omlijsting. Onder het genot van een hapje en een drankje en muziek kan iedereen nafeesten met de nieuwe meikoningin.

Zondag 22 mei staat vanaf 14.00 uur de Slekker jeugd centraal met een aantal nieuwe activiteiten in het Slekkerhoes. Zo treedt de talentvolste jeugd van Slek op tijdens Slek Got Talent. Een deskundige jury zal de optredens beoordelen. Verschillende kinderen zijn zich al aan het voorbereiden op hun act.

Daarnaast wordt deze middag voor het eerst de jeugdmeikoningin uitgeroepen en kunnen de knutselplaten ingeleverd worden. DJ Mike en Bart zorgen de hele middag voor een goede beat. Presentator René de Seriëre praat de middag aan elkaar.

Zaterdag 28 mei komt er een einde aan de meifeesten in Slek. Dan wordt de winnaar van de knutselwedstrijd bekendgemaakt, vindt er een loterij plaats waarvan de opbrengst naar de nieuwe speeltuin in Slek gaat, en wordt de meiboom weer neergehaald.


Dit artikel is geschreven en op LOES ACTUEEL geplaatst door het comité Meifeesten Slek.


Wil je ook een account voor jouw vereniging? Stuur dan een mail naar actueel@loesfm.nl!


Meer nieuws over Slek