Lokale Omroep Echt - Susteren

Vriendenkoor brengt klank in het najaar

Vriendenkoor brengt klank met onder andere een zanghulde op 10 september aan Onze Lieve Vrouw van Schilberg.

Op zondagmiddag 10 september om 15.30 uur zal Vriendenkoor een zanghulde brengen aan O.L.V.  van Schilberg. Het muzikale programma omvat tevens enkele delen uit de Missa I in C gecomponeerd door onze dirigent René Pisters. Vriendenkoor zal deze mis op zondag 26 november volledig uitvoeren in Boxmeer als waardering voor de Priesterwijding van Luc Janssens, zoon van wijlen huisarts Dr. Janssens uit Echt.

Uiteraard zal het lijflied van O.L.V. van Schilberg, Maria van Peys met onze Guus Kilkens als solist niet ontbreken. Het optreden in Schilberg betekent voor onze nieuwe leden het eerste officiële optreden, laat u aangenaam verrassen door hun muzikale vooruitgang. Vriendenkoor staat zoals gebruikelijk onder leiding van René Pisters en wordt muzikaal begeleid door Toon Konings.

Op zaterdag  7 oktober zal Vriendenkoor een gastoptreden verzorgen bij het concert van koninklijke Harmonie St. Caecilia in het Connect college.

Ons najaarsconcert in het laatste weekend van oktober staat in het teken van de nieuwe koers van Vriendenkoor, afwisselend, boeiend en ambitieus. Dit weekend hebben we een zeer speciale gast. De befaamde tenor Roberto Gionfreddo is vast verbonden aan het theater van Freiburg en heeft reeds vele beroemde producties op zijn naam staan.

Daarnaast maakt hij furore als een van de Drie Tenoren. Roberto laat ons genieten van hoogtepunten uit diverse beroemde opera’s. Uiteraard zal ook Vriendenkoor een bijdrage leveren aan dit najaarsconcert. Nadere info volgt maar reserveer alvast het laatste weekend van oktober;  zaterdagavond 28 en zondagnamiddag 29 oktober.

Komend najaar zullen onze leden weer een beroep gaan doen op onze donateurs en sponsoren voor de jaarlijkse ondersteuning. Wij hopen wederom een open deur en gewillig oor te vinden, hiervoor alvast onze grote dank.