Lokale Omroep Echt - Susteren

Vriendenkoor Echt eert St. Cecilia

Zaterdag 12 december om 18.00 uur luistert Vriendenkoor Echt de avondmis op in de H. Landricuskerk ter ere van Sint Cecilia, de patrones van muziek, zang en instrumentmakers. De Heilige mis wordt tevens opgedragen ter nagedachtenis aan de overleden leden van de vereniging.

© Vriendenkoor Echt
© Vriendenkoor Echt

Na afloop van deze dienst zullen tijdens de besloten feestavond een drietal jubilarissen gehuldigd worden. Het zijn Hans Richter (40 jaar lid) en Leo Royakkers en Leon Swennen (beiden 25 jaar lid). Inmiddels loopt de sponsoractie op zijn eind.

Vriendenkoor wil grote dank uitspreken naar alle sponsors en donateurs die hen een warm hart toedragen. Je kunt het Vriendenkoor nog altijd steunen door alsnog een bijdrage te doen op NL04 INGB 0684105543 of via vriendenkoor@ziggo.nl. De sponsoractie is voor een nieuw podium. Het nieuwe podium beleeft bij het kerstconcert mogelijk zijn première.

Tweede kerstdag vindt het traditionele kerstconcert plaats om 16.00 uur in de H. Landricus kerk. Vriendenkoor brengt een sfeervol kerstprogramma ten gehore met een speciale bijdrage van het damesensemble Canta Volare onder leiding van dirigent Jori Klomp.


Dit artikel is geschreven en op LOES ACTUEEL geplaatst door Vriendenkoor Echt.


Wil je ook een account voor jouw vereniging? Vul dan het contactformulier in!


Meer nieuws over Echt