Lokale Omroep Echt - Susteren

Vriendenkoor Echt luidt het voorjaar in

Zaterdag 21 april om 20.00 uur organiseert zangvereniging Vriendenkoor in het Royal Theater in Echt haar traditionele Voorjaars-/Donateursconcert.

Foto: Vriendenkoor Echt

Vriendenkoor blijft werken aan een afwisselend en hoogstaand programma. Voor dit jaar heeft het koor wederom een bijzonder gastkoor mogen vastleggen: gemengd koor ‘De Grenszangers’ uit Neeritter. Dit gemengd koor is opgericht in 1969 kent een rijke historie.

Zij brengen een zeer gevarieerd populair programma en staan onder leiding van Math Dirks en worden op de piano begeleid door Toon Konings en op de cajòn door Manu Dirks.

Naast dit gastkoor maakt het Vriendenkoor het podium vrij voor aankomend talent. De jongeheren Jasper Laumen uit Echt en Brent ten Holt uit Deurne zijn begaafde pianostudenten en gaan het publiek deze avond muzikaal verrassen.

De bijdrage van Vriendenkoor staat volledig in het teken van het voorjaar, het nieuwe leven. Laat u verrassen door enkele compleet nieuwe muziekstukken en arrangementen passend bij de vernieuwing van het Vriendenkoor.

Vriendenkoor staat voor dit concert onder gedeelde leiding van de dirigenten Paul Hotterbeekx en René Pisters en wordt instrumentaal begeleid door Toon Konings. De entree bedraagt 10,00 euro per persoon, maar is gratis voor de begunstigers van het koor op vertoon van hun uitnodiging of donateurskaart.