Lokale Omroep Echt - Susteren

Vriendenkoor Echt luidt het voorjaar in

Zaterdag 23 april organiseert zangvereniging Vriendenkoor in het Royal Theater aan de Peijerstraat 47 het traditionele Voorjaars/Donateursconcert.

© Vocale Groep Sumadi
© Vocale Groep Sumadi

Vriendenkoor blijft werken aan een afwisselend en hoogstaand programma. Voor dit jaar hebben ze wederom een bijzonder gastkoor kunnen vastleggen, Vocale Groep Sumadi uit Susteren. De naam Sumadi wordt gevormd door de beginletters van hun thuishavens: Susteren, Mariaveld en Dieteren.

Sumadi is een gemengd koor met ongeveer 50 leden en is opgericht in 1971 en viert dit jaar dus haar 45-jarig jubileum. Sumadi staat garant voor een eigentijds, gevarieerd en hoogstaand muzikaal programma.

Dit hebben ze meermaals laten horen bij activiteiten zoals de Heiligdomsvaart en hun jubileumconcerten. Op hun palmares staan verder diverse TV- en radio-opnames en een samenwerking met het befaamde Metropole orkest. Sumadi staat onder leiding van Jo Huijnen (Duo Spik en Span).

De bijdrage van het Vriendenkoor staat volledig in het teken van het voorjaar, het nieuwe leven. Vriendenkoor staat onder leiding van dirigent René Pisters en wordt instrumentaal begeleid door Toon Konings.

Het programma start om 20.00 uur stipt. De entree bedraagt 10 euro per persoon.


Dit artikel is geschreven en op LOES ACTUEEL geplaatst door Vriendenkoor Echt.


Wil je ook een account voor jouw vereniging? Stuur dan een mail naar actueel@loesfm.nl!