Lokale Omroep Echt - Susteren

Vriendenkoor geeft kerstconcert

Op tweede kerstdag om 16.00 uur geeft Vriendenkoor Echt zijn traditionele kerstconcert in de H. Landricuskerk. Met sfeervolle en passende gezangen willen ze graag een bijdrage leveren aan de kerstsfeer.

Foto: Vriendenkoor Echt

Het muzikale gedeelte wordt afwisselend verzorgd door Vriendenkoor en Dames Vocaal Ensemble Pomposa. Het dames Vocaal Ensemble Pomposa bestaat uit een achttal dames uit Noord- en Midden Limburg die in 2016 onder leiding van Wilmy van der Helm begonnen zijn aan hun gezamenlijke muzikale reis. Tweede kerstdag nemen ze de bezoekers graag mee op hun kerstboot en zeilen op glinsterende meren onder zilveren sterren naar een veilige haven.

Wil je weten waar die haven ligt, dan ben je van harte uitgenodigd om mee te reizen. Vriendenkoor wordt gedirigeerd door René Pisters en aan de piano begeleid door Toon Konings. Met dit kerstconcert sluit Vriendenkoor 2017 af. Een jaar met vele hoogtepunten: de muzikale workshop Ontdek Je Stem met als afsluiting het moederdagconcert met Martin Hurkens, het najaarsconcert met Roberto Gionfriddo en onlangs het opluisteren van de H. Mis in Boxmeer.

Een jaar met twee jubilarissen: Michel Stassen (25 jaar beschermheer) en Jack Housmans (25-jarig lidmaatschap). Vriendenkoor dankt iedereen hartelijk voor de ondervonden steun afgelopen jaar en wenst U en de Uwen hele fijne feestdagen toe.