Lokale Omroep Echt - Susteren

Ziekendag Zonnebloem

Iedere tweede zondag in September is het Nationale Ziekendag. Met deze dag willen we ervoor zorgen dat we niet vergeten dat wij als mensen, ziek, gezond en eenzaam, samen door het leven gaan.

Zaterdag 8 September organiseren de vrijwilligers van de Zonnebloem Born – Holtum speciaal voor de ouderen in onze afdeling een bijzondere brunch. Een leuke manier om onze senioren te verrassen en met elkaar te genieten van een gezellige middag. Een geweldig initiatief om eens wat extra aandacht te geven aan onze ouderen waarvoor veel waardering is.

Ouderen uit Born-Holtum zijn om 12.00 van harte welkom in het gemeenschapshuis van Holtum om aan deze Brunch deel te nemen. Met een buffet van gevarieerde koude en warme gerechten, inclusief een voorgerecht en nagerecht een leuke, ontspannen middag. De eigen bijdrage bedraagt slechts € 12.50 per persoon. Consumpties zijn voor eigen rekening. Als u wilt deelnemen kunt u de eigen bijdrage betalen bij aanmelding.

Alle senioren die belangstelling hebben om aan deze middag deel te nemen kunnen zich vooraf aanmelden bij het bestuurslid activiteiten Gertie Buckx, telefoon 046-4851477. Gasten uit Holtum kunnen zich ook aanmelden bij Hilde Reijans, telefoon 046-4852903. We hopen wederom een groot aantal gasten te mogen ontvangen. Wacht niet te lang met uw aanmelding want vol is vol.

Zaterdag 8 September is er om 19.15 uur een speciale hoogmis in de St. Martinuskerk van Born. Ook zondag 9 September is er om 9.00 uur in de St. Martinus kerk van Holtum een speciale mis. De opbrengst van de collecte komt ten goede aan het Zonnebloem werk binnen de afdeling Born-Holtum.

De organisatie van deze Brunch is slecht 1 van de vele activiteiten die door de Zonnebloem worden georganiseerd. Vindt u het leuk om ook iets voor onze ouderen te betekenen en de Zonnebloem Born-Holtum te ondersteunen als vrijwilliger dan heten wij u van harte welkom.

Voor meer informatie stuur een email naar zonnebloem.bornholtum@prestarr.com