Lokale Omroep Echt - Susteren

Zonta Ruremonde steunt project ‘Look Good Feel Better’ in Laurentius

Zonta Ruremonde steunt dit jaar het project ‘Look Good Feel Better’ in het Laurentius ziekenhuis in Roermond.

De Roermondse serviceclub Zonta Ruremonde ondersteunt ieder jaar een project in de regio gericht op het welzijn van vrouwen. De ambitie van Zonta sluit mooi aan bij ‘Look Good Feel Better’, één van de projecten van de stichting Vrienden van Laurentius.

Onlangs mocht de stichting een cheque van maar liefst 2.000 euro in ontvangst nemen uit handen van Wies van der Varst, namens Zonta Ruremonde. Look Good Feel Better is een initiatief waarbij vrouwen met kanker een workshop uiterlijke verzorging krijgen aangeboden. Een verzorgd uiterlijk biedt houvast, niemand wil er immers ziek uitzien.

Tijdens deze workshop ontvangen zij tips en professionele adviezen over hoe ze, ondanks de gevolgen van een chemokuur, mooi voor de dag kunnen komen met de juiste pruiken en make-up. Bovendien is het voor de deelneemsters vaak heel waardevol om in contact te komen met andere vrouwen die hetzelfde doormaken. De stichting Vrienden van Laurentius wil de workshops twee á drie keer per jaar aanbieden in het Laurentius Ziekenhuis in Roermond.

In het midden Wies van der Varst (Zonta Ruremonde) en Math de Ponti (Vrienden van Laurentius) met de cheque bestemd voor Look Good Feel Better. Foto: Laurentius Ziekenhuis Roermond