Lokale Omroep Echt - Susteren

15-jarige aangereden in Born, ouders op zoek naar automobilist

Vrijdag rond 13.55 uur is in Born een 15-jarige fietser uit Susteren aangereden. De ouders zijn op zoek naar de automobilist die in aanrijding kwam met hun zoon.

Archieffoto: LOES ACTUEEL – Riny

“Mijn zoon fietste vanaf de ijzeren brug richting Buchten, waar hij de rotonde driekwart nam. De auto, die hem heeft aangereden, kwam uit de richting van de A2 en reed rechtdoor. Het betreft een grijze Volkswagen Golf. Mijn zoon is op de motorkap beland van de auto; deze heeft dus ook schade. De meneer (rond de 40 jaar) is uitgestapt en heeft het telefoonnummer van ons genoteerd en beloofd te bellen, maar heeft verder geen gegevens van zichzelf gegeven en is weggereden. Mijn zoon was op dat moment erg in de war. Hij wist zijn adres niet eens meer en de schade aan zijn fiets was aanzienlijk (total loss) en is zo dus achtergelaten. Tot op heden hebben we niets gehoord van de meneer”, schrijft moeder Brenda van Son op Facebook.

Ze is nu op zoek naar getuigen van de aanrijding. “Heeft u iets gezien rond dat tijdstip of weet u wie betrokken is geweest bij de aanrijding? Neemt u dan a.u.b.. contact met ons op. We zouden graag alsnog in contact willen komen met deze meneer. Een ongeluk kan altijd gebeuren, maar we willen wel graag alles netjes via de verzekering afhandelen.”

Met het slachtoffer gaat het inmiddels weer goed. “Hij heeft wel een flinke schaafwond op zijn bovenbeen en stramme spieren, maar verder geen lichamelijke verwondingen.”