Lokale Omroep Echt - Susteren

Afscheidsdienst voor verongelukt 15-jarig meisje uit Maasbracht

Zaterdag is de afscheidsdienst van het 15-jarige meisje uit Maasbracht dat vorige week zaterdag omkwam bij een ernstig verkeersongeluk op de Breulderweg in Echt.

Foto: Redactie LOES

De afscheidsdienst van Kelly is zaterdag 17 maart om 14.00 uur in de aula van crematorium Tussen de bergen aan Kitskensdal 60 in Roermond. Eerst komen de aanwezigen samen in de opvangkamer van het crematorium, waar gelegenheid is tot schriftelijk condoleren.

Een auto, die bestuurd werd door een 29-jarige man uit Echt, raakte zaterdag rond 00.30 uur op de Breulderweg in Echt van de weg en botste tegen een boom. Een 15-jarig meisje uit Maasbracht, dat op de achterbank zat, overleed op de plek waar het ongeval gebeurde aan haar verwondingen.

Naast haar zat een 14-jarig meisje uit Echt dat met ernstige verwondingen naar het ziekenhuis in Maastricht is gebracht. Naast de bestuurder zat een eveneens 15-jarig meisje uit Echt. Zij is net als de bestuurder per ambulance naar het ziekenhuis in Geleen gebracht. De bestuurder had geen alcohol gedronken.

 

De plek op de Breulderweg in Echt waar zaterdagnacht een 15-jarig meisje uit Maasbracht overleed bij een ernstig verkeersongeluk, is een indrukwekkende plaats van samenhorigheid geworden. 😥 Mensen leggen er bloemen 💐 en brieven neer ter nagedachtenis aan het overleden meisje.

Geplaatst door Lokale Omroep Echt Susteren – LOES op zondag 11 maart 2018


LEES OOK:

Dodelijk slachtoffer ongeluk Echt is 15-jarig meisje uit Maasbracht