Lokale Omroep Echt - Susteren

Angelique uit Slek Prinses in Ohé en Laak

Bauke Damen en Angelique Beulen zijn het Prinsenpaar van Ohé en Laak. Die laatste woont in Slek.

Foto: CV de Noatevraeters Ohé en Laak

Tijdens een geslaagde en drukbezochte bonte avond op vrijdag 10 februari zijn Bauke Damen en Angelique Beulen uitgeroepen tot het nieuwe prinsenpaar van CV de Noatevraeters.

Na te zijn geïnstalleerd door prins Gijs I van CV de Aester, Prins Frans I van de Leefhöbbers en Prinses Lisanne van CV de Mechelkes is het feest nog door gegaan tot in de kleine uurtjes. Prins Bauke is 26 jaar en woonachtig aan de Dorpsstraat in Ohé en Laak.

In het dagelijks leven rijdt Bauke als chauffeur in het familiebedrijf veetransport Damen, samen met zijn broer en adjudant Jespen Damen en oud-prins Wim Damen.

Bauke is lid van voetbalvereniging RKVV Walburgia waar hij leider is van Walburgia 3 en lid van VC Oet noat gebaore. Bauke gaat daarnaast graag op stap met met vrienden. Prinses Angelique is 22 jaar en woont op de Slek. In het dagelijks leven werkt zij als praktijkassistente bij fysiotherapie Engels in Echt.

Ze is tevens de verzorgster van Walburgia 3 en net zoals prins Bauke gaat zij ook graag op stap
Prins Bauke I en prinses Angelique zullen gaan regeren met hun 3 adjudanten Joost Damen, Jespen Damen en oud-prins Twan Sangers onder hun lijfspreuk: Mit dees daag gaeve weer gaas, höb spjas in ós dörpke aan de Maas!

De Lokale Omroep Echt-Susteren feliciteert het Prinsenpaar Bauke en Angelique van CV de Noatevraeters.


Al het nieuws over de Vastelaovend in Echt-Susteren