Lokale Omroep Echt - Susteren

IN BEELD: Stralend zonnetje bij Jacobusmarkt Roosteren en Bondsschuttersfeest Slek

Gezelligheid ten top en een stralend zonnetje. Geniet na met onze foto’s van de Jacobusmarkt in Roosteren en het Bondsschuttersfeest in Slek.

Slek stond afgelopen weekend in het teken van het Haverlandjspektakel en het derde Bondsschutterfeest van Eendracht Born-Echt. Zaterdag was er een goed bezocht artiestengala en zondag trok onder een stralend zonnetje een optocht door de straten van het dorp. Op de schuttersweide van Schutterij Sint Antonius Slek waren allerlei wedstrijden. Klik hier voor de foto’s en mis ook het filmpje van de optocht niet!

Schutterij Sint Antonius Slek was de gastheer van 17 Schutterijen van de bond Eendracht Born-Echt.
Foto’s Katinka en René

Geplaatst door Lokale Omroep Echt Susteren – LOES op zondag 13 augustus 2017

Defilé bondschuttersfeest

Schutterij Sint Antonius Slek was de gastheer van 17 Schutterijen van de bond Eendracht Born-Echt. Om 14.00 uur startte de optocht vanuit de feestweide, hieronder ziet u het defilé

Geplaatst door Lokale Omroep Echt Susteren – LOES op zondag 13 augustus 2017


In Roosteren vond zondag de Jacobusmarkt plaats met een honderdtal kraampjes. Een echte gezellige Luikse markt door de straten van Roosteren met enkele terrassen en ook voor de kinderen leuke activiteiten. Klik hier voor de foto’s!

Geplaatst door Lokale Omroep Echt Susteren – LOES op zondag 13 augustus 2017


Heb je ook leuke foto’s van evenementen in Echt-Susteren en omstreken. Stuur ze ons per mail of in een privébericht op Facebook.