Lokale Omroep Echt - Susteren

De ‘Big Five’ van LOES-TV

Op oudjaarsdag zendt LOES-TV de best bekeken uitzendingen op Facebook en uitzending gemist uit. Tot die tijd telt LOES ACTUEEL af van 5 naar 1. Met vandaag Burendag Echt en het werkgelegenheidsdebat met Asscher.

Elk jaar vindt Burendag plaats, met leuke activiteiten in jouw buurt. Buurthuis Sint Joris Echt had een dag georganiseerd om van te smullen. Presentatrice Kim Jessen beleefde er bovendien haar presentatiedebuut bij LOES. Inmiddels is de reportage maar liefst 1639 keer bekeken op Facebook en nog eens 84 maal op uitzending gemist. Hongerig naar de beelden? Druk dan snel op play!


In 2017 gaan we naar de stembus. Dit keer geen referendum, maar de belangrijke Tweede Kamerverkiezingen. Lodewijk Asscher is dan de lijsttrekker van de Partij van de Arbeid. Een belangrijk onderwerp wordt werkgelegenheid. Dat thema stond ook centraal bij het bezoek van Asscher aan Roermond. De politicus ging in debat met inwoners uit de weide omgeving. LOES-presentatrice Gerlinde Vrehen leidde de discussie in goede banen. De uitzending werd maar liefst 200 keer bekeken op uitzending gemist.