Lokale Omroep Echt - Susteren

De ‘Big Five’ van LOES-TV

Op oudjaarsdag zendt LOES-TV de best bekeken uitzendingen op Facebook en uitzending gemist uit. Tot die tijd telt LOES ACTUEEL af van 5 naar 1. Met vandaag de Jan Linders Experience en de kindermiddag van de Echter Kermis.

Kermiswoensdag staat in Echt altijd in het teken van de kindermiddag. Niet traditioneel was de reportage die LOES daarover maakte. Presentatrice Kim Jessen ging met verschillende kinderen de attracties in en beleefde daarbij ook angstmomenten. De reportage is op uitzending gemist 184 keer bekeken, goed voor plaats 5. Op Facebook is de uitzending overigens nog eens 806 keer bekeken.


De Jan Linders supermarkten kiezen ieder jaar een lokaal doel waar ze zich voor inzetten. De vestiging in Pey-Echt heeft dit jaar voor LOES gekozen. Zaterdag 3 december maakte LOES-radio een live-uitzending vanuit de supermarkt aan de Clarastraat. LOES-TV was er ook bij en maakte een leuke compilatie. Op Facebook werd de uitzending maar liefst 1304 keer bekeken, op uitzending gemist 25 maal.