Lokale Omroep Echt - Susteren

Bloemenhuis Dingelstad Echt beste van Limburg en 3e van Nederland

Bloemenhuis Dingelstad uit Echt is als derde geëindigd in Beste Fleurop Bloemist-verkiezing. Een geweldige prestatie want ze zijn ook nog eens de beste van Limburg. LOES sprak met Paul Cleven.

Het was de eerste keer ooit dat deze verkiezing werd gehouden. Omdat Fleurop zich verbonden had aan de 100% NL Awards, werden de beste 10 Fleurop bloemisten als Vips in het zonnetje gezet in het voorprogramma van de muziekawards.

Het is een publieksprijs. Tot en met 30 januari konden consumenten via internet stemmen op hun favoriete Fleurop bloemist. Bloemenhuis Dingelstad uit Echt eindigde op een verdienstelijke derde plek, van in totaal circa 1100 bloemisten. Daar is Paul Cleven maar wat trots op. “Dit is heel erg leuk, een erkenning dat we het goed doen. We zijn trots dat mensen moeite hebben gedaan om op ons te stemmen.”

Behalve mooie herinneringen, houdt Dingelstad er ook nog iets tastbaars aan over. “We hebben een oorkonde gekregen en natuurlijk een bos bloemen”, vertelt Paul Cleven aan LOES. “We krijgen ook nog een ander blijvend aandenken, hadden ze ons beloofd. Maar dat is voorlopig nog een verrassing.”

Foto: Bloemenhuis Dingelstad

De bloemist had zelf geen ruchtbaarheid gegeven aan de verkiezing. “Via een artikel op de website van LOES, raakte het in een stroomversnelling en werden we erop aangesproken.” In statistieken op onze website is inderdaad te zien dat enorm veel mensen doorgeklikt hebben naar de stempagina.

De medewerkers van Bloemhuis Dingelstad hadden een geweldige avond en konden de Nederlandse beroemdheden van dichtbij aanschouwen. “We hebben selfies gemaakt met Miss Montreal en ook Marco Borsato kwam voor onze neus voorbij. Daarnaast mochten we over de oranje loper lopen. Echt leuk om mee te maken.” Het geheim van Bloemenhuis Dingelstad? “Dat is een moeilijke vraag…..We staan voor iedereen klaar en leveren goede kwaliteit.”