Lokale Omroep Echt - Susteren

Brainstormbijeenkomst over leefbaarheid in Maria Hoop

De Stichting LOS (Leven Ontmoeten Spelen) wil zich inzetten voor de leefbaarheid in Maria Hoop. Maandag 9 april houden ze een brainstormbijeenkomst.

Foto: Kim Severins

Het is een veelbesproken item; leefbaarheid in de kernen. “We willen toch allemaal graag prettig leven en wonen, in een omgeving waar we ons thuis voelen? Hierin hebben we als inwoners ook een eigen verantwoordelijkheid, we zullen ons hier samen sterk voor moeten maken en een bijdrage moeten leveren. Recent is daarom de Stichting LOS (Leven Ontmoeten Spelen) Maria Hoop opgericht. Als Stichting willen we ons inzetten voor het behoud en verbeteren van de leefbaarheid in Maria Hoop, waarbij specifiek aandacht is voor openbare ontmoet- en speelvoorzieningen in het dorp, voor jong en oud”, schrijft LOS.

LOS daagt medebewoners van Maria Hoop uit om mee te denken, mee te praten en mee te doen. Op maandag 9 april organiseren ze een brainstormbijeenkomst waarvoor alle inwoners van Maria Hoop van harte uitgenodigd zijn. Het doel van deze bijeenkomst is om ideeën, behoeften en wensen wat betreft ontmoet- en speelvoorzieningen voor jong en oud te inventariseren.

Verder zal tijdens de bijeenkomst een korte toelichting gegeven worden over de Stichting en de vervolgstappen. Ook zal vanuit de gemeente Echt-Susteren een woordje gedaan worden.

  • Datum bijeenkomst: maandag 9 april
  • Tijdstip: 19.00 uur, inloop vanaf 18.30 uur
  • Locatie: Gemeenschapshuis De Annendaal in Maria Hoop