Lokale Omroep Echt - Susteren

Cittafesta 27 augustus, u komt toch ook?

Op zondag 27 augustus verwelkomt de gemeente Echt-Susteren haar buurstad Maaseik bij het Cittaslow-netwerk. Dit om het goede leven en Cittaslow in beide gemeenten te vieren. 

Cittafesta-echt-susteren-maaseikHet Cittafesta start op de Pater Sangersbrug in Roosteren om 11.00 uur. Verschillende lokale harmonieën brengen sfeer aan dit unieke feest op de brug. Ook kan er een hapje en een drankje genuttigd worden. Heeft u altijd al eens willen ervaren hoe smal Het Smalste Stukje Nederland daadwerkelijk is, of wilt u de historische stadskern van Maaseik vanuit de lucht bewonderen?

Dat kan, met een rondvlucht in een helikopter! Een vlucht kost €30,- p.p. en duurt zes minuten. Vanaf 12.00 kunt u, met maximaal vier personen, een helikoptervlucht maken. Wilt u verzekerd zijn van een unieke helikoptervlucht? Meldt u zich dan nu aan via info@echt-susteren.nl t.a.v. secretariaat Leefomgeving.

Bent u te laat met aanmelden? Geen probleem, u kunt zich ook nog ter plaatse aanmelden. Om 13.00 uur zullen de burgemeesters van Echt-Susteren en Stad Maaseik het feest officieel openen met een helikoptervlucht.