Lokale Omroep Echt - Susteren

Dak waait van woning en boom valt op voertuig in Susteren, pannen waaien van huis Dieteren

Overal in Echt-Susteren kwamen er donderdag meldingen van schade aan woningen en voertuigen, veroorzaakt door de zware westerstorm die over het land trok. Zo ook in Susteren en Dieteren.

Op de Heulsterstraat in Susteren waaide het dak van een woning, blijkt uit een ingestuurde foto. De ravage is groot.

Foto: eigenaar van de woning

Op de parkeerplaats van vakantiepark Hommelheide in Susteren viel een boom op een geparkeerd voertuig. De brandweer kwam er aan te pas om de boom weg te halen. De schade bleef beperkt. Er raakte niemand gewond.

 

STORMSCHADE
Vandaag werd het hele land geteisterd door een zware storm. Op de parkeerplaats van vakantiepark Honmelheide in Susteren viel een boom op een geparkeerd voertuig. De brandweer moest er aan te pas komen om de boom weg te halen. Gelukkig bleef de schade beperkt. Er raakten geen personen gewond.

^NV ^FE

Geplaatst door Politie Echt op donderdag 18 januari 2018


Dieteren

Aan de Zilstraat in Dieteren zijn van verschillende huizen dakpannen gewaaid. “Van ons pand zijn van een tweetal schuren dakpannen gewaaid. In één schuur zit een behoorlijk gat. Circa 40 dakpannen weg. Tevens is het dak van de carnavalswagen gewaaid”, meldt Yvonne Berkers aan de redactie van LOES.

Brandweer Echt en Susteren hadden het druk met alle schademeldingen. Volgens brandweer Limburg-Noord, waar Echt-Susteren onder valt, hebben de hulpdiensten in hun gebied honderden meldingen verwerkt.