Lokale Omroep Echt - Susteren

LIVEBLOG: Dode bij achtervolging in Roosteren

Bij een wilde achtervolging heeft de politie woensdagmiddag een verdachte neergeschoten in Roosteren.

De verdachte is aan zijn verwondingen overleden. Hij zou een Amsterdamse liquidatieverdachte hebben willen bevrijden uit de gevangenis van Roermond.

Het lichaam van de man lag op een grasveld aan de Brugstraat in Oud-Roosteren. Een tweede verdachte zou zijn aangehouden. In Echt zijn op de Rijksweg Noord meerdere kogelhulzen aangetroffen. In Sint Joost heeft de politie een auto in beslag genomen.

Door de politieactie is de Maaseikerweg tussen Susteren en Oud-Roosteren volledig afgesloten voor het verkeer. Ook de afrit van de A2 naar Roosteren is dicht.

Achtervolging Oud-Roosteren

Bij een wilde achtervolging heeft de politie woensdagmiddag een verdachte neergeschoten bij Oud-Roosteren.

Actuele informatie via: http://www.omroeploes.nl/dode-achtervolging-roosteren/#more-27424

Geplaatst door Lokale Omroep Echt Susteren – LOES op woensdag 11 oktober 2017

De achtervolging had te maken met een lopend onderzoek van de regionale recherche van Amsterdam, onder leiding van het Amsterdams Parket. In verband met dat onderzoek wil de politie geen verdere uitspraken doen over de toedracht van de achtervolging en de identiteit van de neergeschoten man. Rond 19.15 uur geeft de Amsterdamse politie een persconferentie.

Volgens 1Limburg zijn er inmiddels ook politieacties gaande in Brunssum, Munstergeleen en Windraak. In Maarheeze zijn volgens Omroep Brabant meerdere zwaarbewapende arrestatieteams en twee politiehelikopters op zoek naar twee of drie Noord-Afrikaanse mannen.

Dit bericht wordt aangevuld…


LEES OOK:

Maaseikerweg dicht vanwege politie-actie