Lokale Omroep Echt - Susteren

Dorpsfeest Holtum

Op zaterdag 1 September vindt de 6e editie van het dorpsfeest Holtum plaats. Een gezellig evenement georganiseerd door en voor de inwoners en verenigingen van Holtum.

De weersvoorspellingen zien er gunstig uit dus dat wordt genieten. Het Dorpsfeest wordt gehouden op landschapspark D’n Dreesj ofwel het voormalige voetbalveld van V.V. Holtum.
Het dorpsfeest is voor inwoners van Holtum een ideale gelegenheid om elkaar te ontmoeten en samen een gezellige middag en avond door te brengen.

Vanaf 16:00 uur mag iedereen die iets wil verkopen zijn of haar spullen aan de man brengen, zoals spulletjes van de zolder of zelfgemaakte spulletjes (neem je eigen deken of tafeltje mee). Degene die iets willen verkopen kunnen vanaf 15:00 uur op het festivalterrein terecht om hun spulletjes uit te stallen.

Om 17:30 uur zal muziekgezelschap Juliana Holtum een prachtig concert gaan geven, de jeugd van muziekgezelschap Juliana zal zich ook van haar beste kant laten zien en de drumband heeft ook nog een verrassing in petto.

Vervolgens zal er rond 20.30 een loterij gehouden worden met een aantal leuke prijzen.
Om 21:00 uur zullen, de meervoudig LVK winnaars, Spik en Span uit Susteren van zich laten horen en een sensationeel optreden gaan verzorgen.

Gedurende de hele dag is er een DJ aanwezig om ervoor te zorgen dat er op het Dorpsfeest gesprongen en gedanst kan worden.
Holtum Kookt en de Zonnebloem zijn eveneens present.
Aan de kinderen is natuurlijk ook gedacht.