Lokale Omroep Echt - Susteren

Drie minderjarigen opgepakt voor gewelddadige diefstal en vernieling in Susteren

De politie heeft 3 minderjarigen uit Nieuwstadt, Roosteren en Echt aangehouden voor diefstal met geweld en vernieling van een poort in Susteren.

Archieffoto: LOES ACTUEEL – Riny

Zaterdag 2 september werd op de Heidestraat in Susteren met geweld een mobiele telefoon gestolen en een poort vernield.

De politie heeft deze zaak de afgelopen weken onderzocht. Omdat het hier ging om een ernstig misdrijf en onacceptabel gedrag werd prioriteit aan de zaak gegeven.

Het onderzoek is afgerond en voorgelegd aan het Openbaar Ministerie (OM). De politie maakt proces-verbaal op en de verdachten zullen zich moeten verantwoorden voor de rechter. De verdachten werden na verhoor, in opdracht van het OM, in vrijheid gesteld.

Minderjarigen opgepakt: Op 2 september 2017 vond op de Heidestraat in Susteren een incident plaats. Daarbij werd door middel van geweld een GSM gestolen en werd een poort vernield. De politie heeft deze zaak de afgelopen weken onderzocht. Omdat het hier ging om een ernstig misdrijf en onacceptabel gedrag werd prioriteit aan de zaak gegeven. Tijdens het onderzoek werden drie minderjarige personen uit Nieuwstadt, Roosteren en Echt aangehouden voor diefstal met geweld en vernieling van de poort. Het onderzoek is afgerond en voorgelegd aan het openbaar ministerie. De politie maakt proces-verbaal op en de verdachten zullen zich moeten verantwoorden voor de rechter. De verdachten werden na verhoor, in opdracht van het openbaar ministerie, in vrijheid gesteld. Jordy Dresen / Clarence Pielaat Wijkagenten Susteren en omstreken. Zaaknummer 2017142913 #politieecht #misdrijf #zaak

Een bericht gedeeld door Politie Echt (@politieecht) op