Lokale Omroep Echt - Susteren

EHBO Vereniging Susteren organiseert EHBO-cursus in september

EHBO vereniging Susteren start op donderdag 28 september een nieuwe cursus voor het officiële EHBO-diploma. In samenwerking met het Oranje Kruis willen zij zo het aantal EHBO’ers in de regio vergroten.

ehbo-malteser-kruisEerste Hulp Bij Ongelukken (EHBO) omdat… U iemand toch goed wilt kunnen helpen als er eens iets misgaat. Of u nu op een wankele ladder een appelboom in de tuin snoeit of uw kind iets gevaarlijks drinkt. Als het misgaat wilt u toch weten hoe u moet handelen?

De kosten van de cursus bedragen 90 euro, sommige zorgverzekeraars betalen een gedeelte hiervan aan u terug! Voor personen die geen volledige EHBO cursus willen volgen, is het mogelijk een AED-reanimatieopleiding te volgen. Dit is een cursus die bestaat uit twee avonden de kosten hiervan zijn 35 euro.

EHBO-vereniging Susteren is opgericht in 1959 en het doel van de vereniging is om personen vertrouwd te maken met het verlenen van eerste hulp aan slachtoffers in en rond het huis, op straat, en op het werk.

Opgeven en informatie opvragen is mogelijk via de website van de vereniging www.ehbosusteren.nl, of direct bij de secretaris dhr. T. Weijzen tel. 0464495326.