Lokale Omroep Echt - Susteren

EVV speelt belangrijk duel in strijd tegen degradatie

Zondag reist EVV naar Den Haag voor het uitduel tegen HBS. Andermaal een heel belangrijk duel voor de ploeg van trainer Kevin van Dessel. Tegenstander HBS is namelijk een van de ploegen die strijd tegen de degradatie.

Foto: Amber Muyres

De ploeg van trainer Marcel Koning kende een heel slechte start. Uit de eerste 12 duels werden slechts 7 punten behaald. Voor en na de winterstop werden de resultaten wat beter. Momenteel staan de Hagenezen op de voorlaatste plaats met 18 punten uit 21 duels.

EVV ontving afgelopen zondag degradatiekandidaat De Meern en wist, na 6 verliespartijen op rij, weer eens de winst te pakken (3-0). EVV staat op de tiende plaats met 27 punten uit 21 duels.

HBS en EVV spelen zondag hun veertiende onderlinge duel. EVV was 5 keer de bovenliggende partij. HBS won 4 duels. Het eerste duel dit seizoen in Echt eindigde in een 1-0 overwinning voor EVV. EVV-trainer Kevin van Dessel zag vorige week weer een speler langdurig wegvallen. Voor Jasko Dzurlic is het seizoen na een voetbreuk voorbij. Gelukkig voor EVV kon Aron Gielen weer aansluiten. Het duel tegen HBS begint zondag om 14.00 uur.